THE COMPANY

Basic

$29

Free Support
15 Demos Included
Newsletter
Working Contact Form
Unlimited Domains

Sign Up

Best Choice

Advanced

$89

Free Support
25 Demos Included
Newsletter
Working Contact Form
Unlimited Domains

Sign Up

Ulitmate

$149

Free Support
50 Demos Included
Newsletter
Working Contact Form
Unlimited Domains

Sign Up

OWNER - ARCHITECT

Sjors Onneweer

Ontwerp en vormgeving

Studio Interactivo kan u al vroeg in het proces van een ontwikkeling helpen. Van haalbaarheidstudie of het zoeken naar een geschikte locatie tot het bepalen van de juiste kleuren en materialen. Wij denken graag mee om een zo goed mogelijk eindresultaat te behalen. Wij streven er altijd naar om op een efficiënte manier om te gaan met het budget. Wij zijn actief op verschillende schaalniveaus en zowel in nieuwbouw als in renovatie en hergebruik van gebouwen. 

Bouwkundige ondersteuning

Studio Interactivo kan ieder project volledig bouwkundig ondersteunen. Er is een goed netwerk waardoor er voor ieder vraagstuk eventueel een geschikte specialist betrokken kan worden.

Procesbegeleiding

Interactivo kijkt graag mee naar het opstellen van een opgave en hoe verschillende partijen bij elkaar gebracht kunnen worden. Al vroeg in het ontwerpproces is het belangrijk om alle wensen en eisen duidelijk te hebben, zodat er snel een goed ontwerp gemaakt kan worden die voor alle partijen de meest geschikte oplossing vormt.

Wij zijn graag betrokken vanaf het begin van een opgave tot aan de realisering. Zo kunnen we waarborgen dat het concept ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd zoals het bedacht is.

Contact us

Email

info@studio-interactivo.nl

 

Phone

0031 (0)6 303 98427

Address

Steve Bikoplein 15-1

1092 GM

Amsterdam

Holland