Studio Interactivo

Studio Interactivo is ontstaan doordat er volgens ons te veel van achter de computer gewerkt wordt en vaak het contact met de gebruikers niet ter sprake komt tijdens het ontwerpproces. Veelal worden beslissingen genomen vanuit een financieel of praktisch oogpunt, terwijl het vaak met dezelfde kosten en moeite beter kan. Vaak wordt architectuur uitgedrukt in esthetische overwegingen. Wij vinden dat het gebruik, de ruimte zelf, centraal staat, en dat deze vanzelf leidt tot een passende esthetica met zijn eigen schoonheid. We kijken goed naar hoe mensen bepaalde ruimtes gebruiken, we zoeken het gesprek op en zoeken de verschillende partijen bij elkaar die nodig zijn om het project succesvol te maken.

Momenteel worden er vaal gebouwen gesloopt omdat ze niet meer bruikbaar zijn.  De recente projecten als ´t Kampje in Loenen aan de Vecht en BuitenZorg te Zuid Scharwoude, laten echter zien dat bestaande bouw nog veel potentie heeft en door middel van goed ontwerpen vrij eenvoudig te transformeren zijn naar een nieuwe functie.

Vanuit archjitectuur zoeken wij de grens op met de andere disciplines zoals stedenbouw, intereurontwerp, maquettebouw en productontwikkeling.

My Details

Position

company

Share it: